06-23888765
info@mbeat.nl

Lessen

Peuterdans

Peuterdans/gym is een leuke vorm van dansen voor de kleintjes onder ons.  Spelenderwijs leren de kinderen kennis maken met ritme en muziek.  Er worden spelletjes gespeeld en de eerste danspasjes zullen al een echt dansje gaan vormen.  Peuterdans/gym is voor kinderen van 2 tot 4 jaar.

Tijdens de proefles zijn ouders/verzorgers van harte welkom om te  blijven kijken. De volgende lessen zijn in het belang van de kinderen zonder ouders erbij. Zo kunnen de kinderen zich optimaal concentreren en voelen ze zich vrij.

U kunt uw kind(eren) middels onderstaande knop aanmelden voor een gratis proefles.
GRATIS PROEFLES
*bekijk ook het lesrooster voor meer informatie

Kidsdance

Kidsdance is een swingende dansles vol leuke muziek en gezelligheid. De kinderen krijgen per dansseizoen meerdere dansen aangeleerd op populaire muziek van o.a. K3, Kinderen voor Kinderen, Junior songfestival etc. Ook kunnen de meisjes en jongens hun eigen creativiteit kwijt in zelfgemaakte dansjes en dansspelletjes. Kidsdance word gegeven aan kinderen tot en met 7 jaar en het is op elk moment van het jaar mogelijk om in te stromen. 
Tijdens de proefles zijn ouders/verzorgers van harte welkom om te blijven kijken. De volgende lessen zijn in het belang van de kinderen zonder ouders erbij. Zo kunnen de kinderen zich optimaal concentreren en voelen ze zich vrij.

U kunt uw kind(eren) middels onderstaande knop aanmelden voor een gratis proefles.
GRATIS PROEFLES
*bekijk ook het lesrooster voor meer informatie

Clipdance

Clipdance is momenteel een populaire vorm van dans.
Veel meiden en jongens worden geïnspireerd door bekende videoclips van tv.
Wij gebruiken tijdens de les dan ook veel muziek die op dat moment populair is. Vanaf de leeftijd van 6 jaar kun je al meedoen aan Clipdance*.
Het is op elk moment van het dansseizoen mogelijk om in te stromen doordat we meerdere dansen aanleren en oefenen.

U kunt uw kind(eren) middels onderstaande knop aanmelden voor een gratis proefles.
GRATIS PROEFLES
*bekijk ook het lesrooster voor meer informatie

Streetdance

Streetdance is ‘’bouncen op de beat’’
Bij streetdance zijn veel bewegingen gericht op bewegingen uit videoclips. Streetdance verandert hierdoor continu. Bij streetdance wordt er gedanst op vaak wat snellere muziek met een lekkere ‘beat’ erin. In combinatie met de bewegingen die heel strak of juist vloeiend zijn, vormt dit een flitsend effect. Streetdance is niet gewoon dansen, maar een combinatie van techniek, pasjes, een goed ritmegevoel, ambitie en passie. Bij M-Beat leer je in een gezellige groep meerdere choreografieën per dansseizoen. Deze laten we aan het eind van het seizoen zien aan een groot publiek tijdens onze eindshow.


Lijkt het je gezellig om bij één van onze groepen mee te dansen?
Meld je dan aan voor een gratis proefles middels onderstaande knop.
GRATIS PROEFLES
*bekijk ook het lesrooster voor meer informatie

The Beatkids

Onze demoteams zijn geselecteerde fanatieke dansers met een passie voor dans. De dansers trainen per week een uur extra. In de lessen van de demoteams wordt er gewerkt aan uitstraling, energie, choreografie en ritme. Zowel in de lessen als in een choreografie zijn dit de belangrijkste elementen. Daarom willen we jou, als danser van een demoteam, daarin zien groeien en begeleiden. In de demotrainingen worden moeilijkere danstechnieken aangeleerd en vragen we van de meiden en jongens nog wat extra inzet. Het demoteam treed op tijdens evenementen en doen mee aan danswedstrijden.

Kijklessen

Het is tijdens de dansles niet toegestaan om te kijken. Dit is ter voorkoming dat de leerlingen worden afgeleid.
Wij snappen dat iedereen het leuk vind om de voortgang van de jongens en meiden te zien en daarom zijn er kijklessen. Tijdens de kijklessen kan iedereen de laatste 15 minuten van de les in de zaal plaats nemen en word er een kort showtje gegeven.
De data van de kijklessen kunt u terug vinden in de kalender.

Kalender

Locaties

Hieronder vind u de locaties waar wij de lessen geven

Amersfoort

Wijkcentrum “De Driehoek”
Adres:  Woestijgerweg 3, 3817 SB Amersfoort

“Gymzaal van Marnixlaan”
Adres: Van Marnixlaan 47, 3818 VA Amersfoort

Baarn

Gymzaal “De Spoorslag”

Adres:
Spoorstraat 5, 3743 EG Baarn

Soest

Gymzaal “Lasenberg”

Adres:
Schrikslaan 20, 3762 TC Soest

Baarn

Sportcentrum “de Trits”

Adres:
Goeman Borgesiuslaan 2, 3741 CR Baarn