06-23888765
info@mbeat.nl

Lessen

Peuterdans

Bij peuterdans leert je kindje bewegen op verschillende soorten muziek. Door eenvoudige en herkenbare bewegingen te doen, zoals rennen, springen, rondjes draaien, zwaaien, kruipen en rollen, leert je kindje hoe hij/zij het lichaam kan inzetten op het ritme en de melodie van een liedje. Peuterdans is een leuke vorm van dansen voor de kleintjes onder ons. Er worden spelletjes gespeeld en de eerste danspasjes zullen al een echt dansje gaan vormen.

Dansen is goed voor de ontwikkeling van de motoriek en coördinatie.

Er zitten niet alleen fysieke voordelen aan bewegen. Door aan peuterdans te doen, ontwikkelt je kindje ook:

– Sociale vaardigheden. Hij leert rekening houden met andere kindjes, op zijn beurt wachten, luisteren en samen spelen.

– Zelfvertrouwen. Je peuter wordt uitgedaagd om bewegingen te maken voor het oog van anderen en wordt zich bewust van zijn eigen lichaam.

-Taalontwikkeling. Je dansertje leert nieuwe woordjes, zoals ‘omhoog’, ‘omlaag’, ‘springen’, ‘snel’, ‘langzaam’ en ‘samen’.
Fantasie. De dansoefeningen prikkelen de verbeeldingskracht van je kleine.

– Emotionele vaardigheden. Je peuter leert zijn gevoel te uiten in beweging en wordt hierin nog extra gestimuleerd door de muziek.

Tijdens de proefles zijn ouders/verzorgers van harte welkom om de laatste 15 minuutjes te komen kijken. Bij ons zijn de peuterlessen zonder ouders. Peuterdans is voor kinderen van 2 tot 4 jaar.

U kunt uw kind(eren) middels onderstaande knop aanmelden voor een gratis proefles.
GRATIS PROEFLES
*bekijk ook het lesrooster voor meer informatie

Kidsdance

Kidsdance is een swingende dansles vol leuke muziek en gezelligheid. Bovendien leren ze spelenderwijs de basisbeginselen van dans, zoals het uitvoeren van verschillende danspasjes, het aannemen van een juiste houding, op de maat dansen, het herkennen van muziekbeats en het leren onthouden van pasjes. Verder spelen we iedere les gezellig met z’n allen een dansspelletje!

Kidsdance is goed voor je conditie, draagt bij aan de muzikale vorming, stimuleert de motorische-, sociaal-emotionele en verstandelijke ontwikkeling en last but not least: het is ontzettend leuk om te doen!

De kinderen krijgen per dansseizoen meerdere dansen aangeleerd op populaire muziek. Deze dansen laten we aan het eind van het seizoen zien aan een gezellig publiek in het theater. Hier zie je de kinderen stralen in hun toffe outfit en ze zijn onwijs trots dat ze alles kunnen laten zien wat zij hebben geleerd.

U kunt uw kind(eren) middels onderstaande knop aanmelden voor een gratis proefles.
GRATIS PROEFLES
*bekijk ook het lesrooster voor meer informatie

Clipdance

Wil jij precies kunnen dansen zoals in de videoclips van kinderen voor kinderen en de kids top 20? Dan is clipdance zeker iets voor jou! De stijl is heel energiek. Strakke en vloeiende bewegingen lossen elkaar af , waardoor de choreo’s heel gevarieerd zijn. Bovendien worden de choreo’s gecombineerd met een flinke dosis fun wat van deze les een “must” maakt voor de liefhebbers van dans!

De kinderen leren spelenderwijs de basisbeginselen van dans, zoals het uitvoeren van verschillende danspasjes, het aannemen van een juiste houding, op de maat dansen, het herkennen van muziekbeats en het leren onthouden van pasjes..

De kinderen krijgen per dansseizoen meerdere dansen aangeleerd op populaire muziek. Deze dansen laten we aan het eind van het seizoen zien aan een gezellig publiek in het theater.

Clipdance is goed voor je conditie, draagt bij aan de muzikale vorming, stimuleert de motorische-, sociaal-emotionele en verstandelijke ontwikkeling en last but not least: het is ontzettend leuk om te doen!

U kunt uw kind(eren) middels onderstaande knop aanmelden voor een gratis proefles.
GRATIS PROEFLES
*bekijk ook het lesrooster voor meer informatie

Streetdance

Dansen is plezier maken. Ga een keer per week los op de muziek, laat alles gaan krijg energie en voel de adrenaline. Een grapje tussendoor, even kletsen en dan weer verder dansen vinden wij alleen maar gezellig, dus dat hoort er bij M-beat zeker bij!

Bij streetdance zijn veel bewegingen ontleend aan bewegingen uit videoclips waardoor de stijl continu verandert. De bewegingen zijn vaak vrij losjes en komen heel luchtig over. Er wordt meestal op heel snelle muziek gedanst, waardoor het geheel een flitsende indruk maakt.

Tijdens onze Streetdance lessen worden basisbewegingen aangeleerd en wekelijks herhaald. In de lessen doen we ook kracht en stretchoefeningen. Een goede basis is ontzettend belangrijk voor het uitbouwen naar choreografieën. Deze choreografieën laten we aan het eind van het seizoen zien aan een gezellig publiek in het theater.


Lijkt het je gezellig om bij één van onze groepen mee te dansen?
Meld je dan aan voor een gratis proefles middels onderstaande knop.
GRATIS PROEFLES
*bekijk ook het lesrooster voor meer informatie

DanceMix

Deze les is geschikt voor volwassenen die lekker willen dansen.

Dansen is plezier maken. Ga een keer per week los op de muziek, laat alles gaan krijg energie en voel de adrenaline. Het maakt niet uit of je een beginnend danser bent of al een aantal jaren ervaring hebt: iedereen is welkom. Wij zien het als een heerlijk sportuurtje waarbij wij gezellig met elkaar dansen, lol hebben en na kletsen. Klinkt dit als muziek in de oren?

Tijdens onze Dancemix lessen worden basisbewegingen aangeleerd en wekelijks herhaald. Hierdoor ontstaat een leuke choreografie. In de lessen doen we ook kracht en stretchoefeningen.

Lekker zweten dus!

Demo Teams

Onze demoteams zijn geselecteerde fanatieke dansers met een passie voor dans. De dansers trainen per week een uur extra. In de lessen van de demoteams wordt er gewerkt aan uitstraling, energie, choreografie en ritme. Zowel in de lessen als in een choreografie zijn dit de belangrijkste elementen. Daarom willen we jou, als danser van een demoteam, daarin zien groeien en begeleiden. In de demotrainingen worden moeilijkere danstechnieken aangeleerd en vragen we van de meiden en jongens nog wat extra inzet. Het demoteam treed op tijdens evenementen en doen mee aan danswedstrijden.

Locaties

Hieronder vind u de locaties waar wij de lessen geven

Amersfoort

Gymzaal van Marnixlaan”

Adres:
Van Marnixlaan 47, 3818 VA Amersfoort

Baarn

Gymzaal “De Spoorslag”

Adres:
Spoorstraat 5, 3743 EG Baarn

Soest

Gymzaal “Lasenberg”

Adres:
Hellingweg 1, 3762 CP Soest (doorrijden naar het einde van de straat)

Baarn

Sportcentrum “de Trits”

Adres:
Goeman Borgesiuslaan 2, 3741 CR Baarn